Hoppa till innehåll

Ensam

Man får onekligen veta lite mer om vad företaget håller på med när man är ensam på kontoret och ska sköta ALLT själv… Fast det mesta har man ju inte en aning om hur man ska göra, det är jobbigt. Särskilt när man inte får tag i Kristian på mobilen…

Igår fyllde jag och David 13 månader. Vi åkte till Söder och gick runt lite… jag visade honom var affären låg, som han tänkt köpa födelsedagspresent åt mig i… vi åt kebab på nåt ställe i närheten, samt satt på de späjsade bänkarna på Katarina Bangata och lekte med nyinförskaffade kinderäggsleksaker. Hade tänkt fika, men vi åkte hem i stället, efter att ha investerat 27 riksdaler i en glasstårta. Sen blev det alltså glassfross och Ally.

Idag måste vi verkligen laga mat! Våra matburkar är helt slut nu.

Apropå slut… slutet närmar sig onekligen. Efter denna återstår 5 veckor för mig på In Time och i Sumpan… för David är det bara 3… fast inte på In Time såklart, utan Styrlogic. :)

Har börjat planera kräftskiva den 18:e. Läser du det här och brukar bli bjuden till mina fester, eller tror dig vara välkommen av annan anledning: anteckna! :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *