Hoppa till innehåll

Hett om öronen

Igår efter jobbet utforskade jag och David Arninges lantliga omgivningar… Vårt mål var att leta rätt på sjön jag sett på kartan och den hittade vi också. Den låg vid någon MC-klubb och var tyvärr inte särskilt badvänlig. Nåja.

Usch vad det är varmt idag… och jag känner mig inte riktigt frisk…

Himla skönt i alla fall att Ingrid och Totte har varit här idag och rätat ut en del frågetecken och tagit hand om grejer som blivit liggande. Men nu är jag alltså ensam igen. Telefonen har en tendens att vara tyst långa stunder för att sedan ringa som bara fan… *ring* -Helena svarar *ring* – Helena kan inte svara, för hon pratar redan i telefon, men hon måste stå ut med att höra tre stressande ringningar medan hon talar med den första nissen som ringde…

Huga.

Drunknar dessutom i konstiga papper. :) Men nu har jag iaf fått iväg lite beställningar och orderbekräftelser och så.

Har problem. Jag håller ju på med en ny version av hemsidan… med vissa cgi-funktioner, bland annat en ny dagbok.

Problem 1: Det finns inga bra gratisservrar med cgi-stöd men utan reklam. Använder f2s, men den har mycket dötid, jobbigt. Hmm.

Problem 2: Hur ska sidan se ut? Jag har ett förslag här, kan inte alla snälla besökare titta in där och berätta för mig om det är nåt att satsa på? Tanken är att använda minimalt med bilder (på förstasidan finns endast en, resten är text, tabeller med bakgrundsfärg o så), samt att sidan ska synas precis i 800×600 och hamna i mitten av skärmen med lite färg runtom i högre. Dessutom ska jag kunna överföra min hemsida till det nya formatet i princip oförändrat skick… ändra färger och sånt bara. (“Search and Replace” !! allt annat är JOBBIGT)

Det är VARMT här!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *