Hoppa till innehåll

Fjärilar

I fredags åkte David och jag in till stan efter jobbet och lyckades efter många om och men besluta oss för att gå på bio och se filmen Memento. Den handlade om en kille som förlorat både fru och korttidsminne när en elak person bröt sig in hos dem… och nu hade han för avsikt att hitta elakingen och hämnas. Onekligen lite intressant, det där med korttidsminnet. :)

På lördagen tog vi det väldigt lugnt, men på söndagen åkte vi iväg till Hagaparken och tittade runt i Fjärilshuset. Det var en fjäril som blev kär i min David… hmm, lite avis. :) Sen hade vi picnic i det kliiga gräset…

Nu är jag tillbaks på jobbet och det har varit riktigt mycket folk här… Nu är det bara jag och Bosse, men Uffe, Kristian med barn och Totte har varit här. Dock inte Fredrik, som skulle ha kommit tillbaka idag. Undrar vad som har hänt med honom…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *