Hoppa till innehåll

Lego & ufo

Jag fick en jättefin legoindian av David i namnsdagspresent. :)

I fredags var vi ute på stan och skulle shoppa lite, men vi fastnade på Stor & Liten (ok, BR Leksaker… men det HETER ju Stor & Liten i folkmun!) och lekte med en liten legokamera, ett kasst filmredigeringsprogram, en legogubbe och en legodinosaurie… Dinon åt upp gubben, det blev en jättefin film, men vi var bara nästan färdiga när vi blev utslängda. :/

Hade egentligen tänkt åka ut i skärgården i helgen, men det var nog tur att vi avstod, eftersom vädret var som det var… ruggigt, med något enstaka fint inslag.

På lördagen åkte vi till Naturhistoriska och gick på Cosmonova samt sprang runt på alla utställningar. Filmen var “UFO – Sanningen är här” – såklart, eftersom vi har snott reklamskyltar för den från tunnelbanan och satt upp i vårt sovrum. Tyvärr var den inte särskilt spännande och vi tyckte nog att de kunde ha utnyttjat formatet bättre. Annars var utställningarna ungefär samma som sist jag var där (med skolan för drygt ett år sedan) och de roligaste var som vanligt de där man kunde göra saker själv, tex testa reaktionstid i utställningen om människan och hennes sinnen. :)

Söndagen var duktigdag med städ o tvätt, blööh…

Idag är det folk på jobbet igen! Jag, Bosse, Fredrik och Kristian. Har varit fullt upp hela förmiddagen.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *