Stavmixer

David fick 250:- i presentcheckar på City Stormarknad i present från jobbet… så givetvis begav vi oss dit för att bränna stålar efter jobbet. Till slut bestämde sig David för en stavmixer, “PHILIPS Billy”, för 179 kr. Dessutom köpte han film för 79 och fick således lägga ut 8 kr själv för kalaset. Hemma handlade vi glass och bananer på Handlarn för att kunna prova att göra glassdrink.

Sista kvällen i Sumpan blev väl ganska typisk… vi åt, sen skulle David “bara vila lite” och så väckte jag honom några timmar senare och tvingade honom borsta tänderna och klä av sig. :) I morse hade vi mysmorgon, gick upp 5.15 som vanligt… men sen bestämde jag att jag skulle ta sena bussen ändå och komma samtidigt som Ingrid. Så vi kunde ta det rätt lugnt… jag hjälpte till med att sortera tvätt också, vi hade ju bokat första tvättiden på morgonen.

Precis innan jag gick försökte David massakrera en massa grönsaker med stavmixern, men det gick inget vidare, den började ryka och ha sig…

Min 509:a var dragspelsbuss i morse, men vad som framförallt var häpnadsväckande var att den hade hållplatsvisningsskyltar där framme som FUNGERADE och DESSUTOM en inspelad tantröst som ropade ut RÄTT hållplatser! Det har jag bara sett i innerstan tidigare… igår ropade tantalantan ut jättemystiska hållplatser lite hipp som happ när hon kände för det…

Kändes ensamt att åka själv… men jag var ju van förut, får försöka bli det igen… :(

Min 509:a kom för sent till Mörby! Så där fick jag sitta i en halvtimme och bli väldigt försenad till jobbet. Suck.

David ringde precis när jag satt mig vid mitt skrivbord… :) Jag fick kolla upp numret till Studentbostäder i Norrköping till honom.

Idag ska vi träffas vid Sundbybergs torg 14.10 och gå och klippa oss för 120:-(jag) resp 100:- (David) på det jätteskumma drop-in Klippoteket. Sen kommer P-O vid 3 ungefär och kör hem oss till Nyköping!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *