Hoppa till innehåll

Solna & massa gods

Idag kom det massor av gods, så jag var sysselsatt länge och väl med det. Kul! Annars har jag försökt sysselsätta mig med översättningen av den vedervärdiga fordonsdatorsidan som jag ska göra svensk version av… Idag har jag i alla fall kunnat fråga Kristian om lite saker, men det känns i alla fall mest frustrerande, så oerhörd jobbig sida, konstigt designad, delvis konstigt skriven, och så massor av termer jag inte kan såklart.

Igår var jag i Solna centrum och testade bibliotekets återlämningsfunktion. Väldigt simpel egentligen, bara en streckkodsavläsare som läste av vad man lämnade för böcker och sen fick man kvitto på det. Men ganska flashigt ändå. Jag var grymt imponerad när jag använde lån-apparaten förut. :)

Köpte även en internationell svarskupong för 10 kr på posten, nu vet jag äntligen hur en sån ser ut och funkar. Det är alltså bara en liten papperslapp som man får en stämpel på och sen kan man gå till ett postkontor var som helst i världen och byta den mot ett frimärke. Jag skulle skicka en sån med min ansökan om att volontära på The Monkey Sanctuary i Cornwall… fipplade ihop ett litet brev hemma igår kväll (+ lite finputs på jobbet i morse innan jag skrev ut det).

Köpte förresten två örngott och en tröja igår också… och tejp och lite kort o sånt till David… imorrn går hans prövotid ut, då får han ett kort på posten, samt en påse bilar. :)

Idag ska jag gå på stan lite igen, “stanstan” den här gången, Stockholm city. Sen ska jag hem och PACKA! Imorrn går flyttlasset… HOPPAS jag!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *