Hoppa till innehåll

Poopspotting

Hej fran Cornwall, narmare bestamt ett sunkigt litet bibliotek med mycket skumma oppettider i den lilla fiskebyn Looe. Till raga pa allt far man betala 50 spann for att fa anvanda internet i en timme pa en seg dator med varldens samsta skarm.

Har tillbringar jag dagarna med att skyffla gronsaker och apbajs, klattra pa stegar och lacka vaggar, slapa jarnskrot, sla in popcorn och mask i paket, aka till narliggande stader och skramla bossa… med andra ord, jag ar volontar pa The Monkey Sanctuary.

Pa mandag bar det av till London efter tva veckor har ute i obygden, det ska bli ratt skont… jag har haft roligare. Alla pa MS ar engelsman och jag sanker medelaldern. Kanns inte som att jag har fatt vanner for livet direkt.

Saknar min David otroligt mycket. Pa nagot satt lyckades vi inte riktigt gora slut i alla fall sa nu ska vi gora ett forsok och se om vi kan fa det att funka pa nagot satt. Fast han bara sager en massa dumma saker om att jag med storsta sakerhet kommer att knulla runt i London, i princip. Och det ar ju inte sarskilt kul att hora. Men jag hoppas att jag far se honom nar han ar ledig fran skolan, att han kanske vill komma och halsa pa mig da… saknar honom!!

Har inte tid att skriva sa mycket nu, men narmare beskrivning av mina forehavanden har kommer kanske senare…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *