Hoppa till innehåll

När Lucy Sullivan skulle gifta sig

Den här boken räddade mig från tristess och jobbiga tankar under min resa till England. Ett typiskt exempel på en lättläst, lättsmält bok, mycket roande för stunden. Lucy Sullivan blir spådd att hon snart ska gifta sig, men hur skulle det gå till, hon som har sån otur med pojkar? Hon har ju inte ens någon pojkvän, även om hon raggar ganska friskt tillsammans med sina lägenhetskompisar. Men till slut träffar hon Gus… kan det vara han som är Den Rätte? Eller någon helt annan? Storyn påminner ganska mycket om Bridget Jones Dagbok, fast den är till och med ännu mer förutsägbar och inte lika rolig. Vill ni ha lite tillfällig underhållning, läs den, men om ni inte läser den klarar ni er lika bra för det, jag lovar. :)

BokinfoTitel: När Lucy Sullivan skulle gifta sig
Författare: Keyes, Marian
Publicerat iBöckerVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *