Hoppa till innehåll

Miserable

Hjaaaaalp, nu drar David om en vecka… usch vad allt ska vara jobbigt, nu nar allt kanns sa bra med oss. Vi har det i alla fall jattebra… nu har vi varit pa musikal och bio och lite sa dar ocksa. Musikalen var Les Miserables och den var bra!! Nu ar jag jattesugen pa att se annu mer musikaler och teater, det finns ju ett skapligt utbud har om man sager sa. Bion var Vanilla Sky, den var enormt SKUM… men ganska bra.

Kicki har slutat pa jobbet nu, sa nu ar vi bara 4 pa vart lilla cafe. Detta innebar mer jobb for alla… nasta vecka jobbar jag 45 timmar, flera dagar 8.30-19, harligt. Synd bara att det inte borjade EFTER att David aker… inte fel med mer pengar, men lite dumt att jag inte far sa mycket tid med David.

Det far bli ett kort meddelande det har, easyeverything ar dyrt…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *