DAVID

Nu har David varit har i lite drygt en vecka… och det ar valdigt trevligt att fa vara med honom igen. Det gick inte sa bra att vara ex… vi tycker om varandra for mycket… Kanns inte sa kul att han aker om tva veckor och sen maste det verkligen vara slut ordentligt, for vi kommer inte ses pa sa lange, jag har val i princip bestamt att jag stannar har over sommaren och reser i host och framat, det finns ju inte en chans att jag ska hinna med det jag vill innan det skulle vara dags att borja plugga i Linkoping. Suck. Det ar sa jobbigt att tanka pa allt det har…….

Hur som helst har vi det jattebra och har gjort en massa sightseeing sa som man bor! Jag ar inte sa bra pa att sammanfatta effektivt, men jag ska forsoka litegrann i alla fall. :) Borjar nog till och med INNAN David kom.

Efter att jag natade sist traffade jag Ellinor och akte till Svenska Kyrkan och fikade lite. Sen akte vi till puben dar vi faktiskt blev bade igenkanda och bjudna pa ol av Dean, Johannas kompis, vilket vi var ganska stolta over nar flickorna dok upp lite senare. *fniss* Aven pa fredagen da David skulle komma pa kvallen “lekte” jag med Ellinor. Jag var helt ledig pga pasken, skont! Vadret var underbart, sa vi beslutade oss for att ha picnic i Hyde Park, men tyvarr hann det bli kallt innan vi jagat ratt pa vin och allt vi skulle ha… Vi varmde oss pa puben och gick sen pa spelning med The Deal, Deans band. Efter det satt vi pa en annan pub tills det var dags att aka till Liverpool Street Station och hamta David… Dar satt jag lange och val i kylan och vantade……………..

…………………och sa var han bara dar. Oj vad vi kramades..! Jag hade varit helt installd pa “bara vanner”-grejen och trodde att jag skulle klara det hyfsat, men da forutsatte jag att HAN skulle vara iskall o inte vilja ha mig……….. men, men…. nu blir det inte alls roligt nar han aker… snyft…

Var ledig totalt fyra dagar for pask, sa vi hann med att mysa en hel del hemma, ga pa Collide-a-scope (utestalle, Rochanne fixade in oss gratis…), liten shoppingrunda i Camden, paskmiddag hos tjejerna i Ladbroke Grove, springtur till Victoria Park, spana in Towern mm.

Pa tisdagen skulle jag jobba, sa da kom David och halsade pa pa jobbet. Pa kvallen var det Caffe Neroparty och den har gangen var vi lite fler som gick, men Johanna och Alva drog direkt utan att ge det en chans. Ellinor och Caroline gick ocksa ganska tidigt men jag och David stannade tills de stangde och Henrik joinade oss ocksa och vi AGDE dansgolvet och skuttade runt som galningar tills musiken tog slut. Jag var lite stolt over att Chris, en av de hogsta cheferna, kande igen mig fran forra partyt och bjod mig pa ol och gav mig extra drinkbiljetter. :) Efter partyt akte Henrik till Sverige, sa efter det har vi haft dubbelsangen for oss sjalva, i stallet for att tranga ihop oss tre pers i den…

I onsdags at David lunch med mig pa jobbet, jag bjod honom pa macka sa han fick smaka min favorit. :) Gjorde fattiga riddare hemma, det var ocksa gott.

I torsdags var det sightseeing som gallde, Trafalgar Square, Parliament Square, St James Park, Buckingham Palace, Green Park, Harrods… Harrods ar verkligen helt enormt sanslost!!

I fredags var jag supertrott efter att ha jobbat fran 6 pa morgonen tva dagar i rad och fatt nattsomnen stord av festande lagenhetskompisar… sa vi akte hem och sov efter jobbet. Sen akte vi och at kinamatsbuffe i Chinatown, den var dock inget att rekommendera… kompletterade med McFlurry pa McD.

Igar lordag var vi i Camden typ HELA dagen och jag kopte ett par jattecoola manchesterbyxor med tyg i olika farger… sen var det puben och After Skool som gallde.

David gillar inte sattet jag bor pa och att det forsvinner sa mycket mat fran kylskapet… jag har faktiskt ocksa stort mig en hel del pa det pa sistone, vi har haft sa mycket gaster hos oss sa det har varit riktigt illa. Vad sags om att forlora 6 agg ur ett paket med 15, eller 4 fattiga riddare man tankt ta med pa picnic? Osv…

Idag har vi inte hunnit med sa mycket, vi kollade in Speakers Corner eftersom det ar sondag (det ar alltsa den dagen de pratar…) och i storsta allmanhet strosat runt i Hyde Park och Kensington Gardens.

Imorrn ar det dags att jobba igen, det ar Kickis sista vecka, sen ar vi bara fyra som jobbar… Nu kommer vi dock ha lite extrafolk fran Aroma, som ska tranas till CN-personal. CN har ju kopt upp McDs cafekedja Aroma och nu ser man nya CN poppa upp har och var…

Tre minuter internettid kvar… nej nu ar det mindre!! aargh!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *