Skip to content

Lyckad helg

Det blev faktiskt en riktigt trevlig helg pa det stora hela!! I lordags begav jag mig till Camden tillsammans med Henrik for att sla folje med Veronica, Ellinor och Albert och spana in marknaden… Albert verkade dock inte ha sa kul, han drog ratt snart. :) Men da kom Alva i stallet och sa fortsatte vi var marknadstur. Henrik kopte en kjol och en top med avtagbara armar, jag, Veronica och Alva kopte varsin gosig kjol…

Var naiv nog att tro att vi kanske skulle kunna umgas lite med Dave i nyktert tillstand, han hade namligen sagt att han skulle till London och undrat om vi kunde hitta pa nat, sa jag sa at honom att komma till Camden… men inte ville han ga pa marknad, han satte sig med en gang pa puben och till raga pa allt hade han med sig Hemy, nyzeelandaren som vi storde oss enormt pa forra gangen.

Pa nagot satt lyckades vi i alla fall bli av med Hemy, efter att flickorna sagt att de inte skulle slappa in oss i deras lagenhet om han var med, och sa hamnade vi pa ”forfest” i Ladbroke Grove, innan det blev dags for After Skool igen. Det blev en riktigt lyckad kvall. Pa After Skool lottade de ut biljetter till the Strokes, men vi vann inga… Fast vi hade kul och dansade som galningar. Storde oss dock lite pa Mark, som verkade lite VAL glad att se mig, med tanke pa att han i princip har ihop det med Emilia (som inte var dar).

I sondags var jag och Henrik ute och sprang! Det tog ett bra tag att hitta kanalen som leder till Victoria Park, men efter manga kringelkrokar kom vi i alla fall dit…

Pa kvallen fick vi besok av Ladbroke Grove-ganget, alla utom Alva som var bakis. :) Vi bestallde pizza, varsta superdealen med massa pizza, kycklingvingar, cole slaw, vitloksbrod, lask och haagen dasz (stavas?) glass… ojojoj vad vi blev matta.

Annars ar allt ratt bra… trivs fortfarande pa jobbet. Albert tror att Silvio tycker om mig… hehe… :) Silvio ar en av vara stammisar, vi ar buddies sen jag rekommenderade varan coffee & walnut slice for honom och han tyckte om den. Fniss… :) (bara for att fortydliga, David, det ar inget pa gang mellan oss, han ar typ gammal…)

David kommer i overmorgon!! Det kanns kort mellan oss sa det ar lite jobbigt… men det ska bli jattekul att se honom!!

Published inVardagsliv

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *