Hoppa till innehåll

easyeverything

Tihi… inte illa faktiskt, easyeverything. De har ICQ och webcam bland annat. Jobbigt bara att datorerna sunkar ihop ibland och startar om sig sjalva… och da raderas alla typ ftp-program, texteditorer och bildediteringsprogram som Helena laddat ner for att jobba med In Times hemsida… samt givetvis alla bilder Helena gjort… SUCK. Men eftersom det inte finns nagon toa har fick Helena i alla fall ett tillfalle att ga ivag till McDonalds och lana deras toa, innan hon ater igen borjade trilskas med datorn.

Albert kom. :) Och joda, han bjod pa KitKat och varm choklad. Tihi. Han kanske hanger med till Camden imorrn, vi far se.

Sa har ser vi ut!!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *