Skip to content

Mitt liv som barista

Shit vad jag blir glad av att vara pa jobbet ibland… Bitvis var det val lite segt idag, men jag blev pa ratt bra humor nar jag, Albert, Nonni och Sandra skuttade runt och flamsade bakom baren. Ibland ar det bara sa skon stamning… med en hel del mer eller mindre rumsrena skamt. :) Idag var stamningen lite extra uppsluppen for att det ar fredag och vi bara jobbar 4 dagar nasta vecka… till och med managern skuttade runt och jublade.

Ibland hander det ju mindre positiva saker ocksa… igar brande jag mig pa soppan, aaajj. Stod och diskade en bra stund sen for att ha nara till kallvattnet… Det ar ratt okej nu, men min tumme liknar sa smatt en flugsvamp, den ar alldeles rod med nagra vita, myggbettsliknande pluttar pa. :) Mmm…

Och sa hander det ju att det blir lite rorigt nar det ar manga bakom baren och mycket att gora. :) Harom dagen rakade jag sta och sova nar jag skummade mjolk och da rakade jag lata ”the steam wand” komma over ytan………. ooooops, mjolk overallt. Som pricken over i spillde Sandra ut en kaffe sekunderna efterat… tihi. Och sa har jag val haft sonder lite grejer ocksa, hmm. Men det ar i alla fall aldrig nan som blir sur, det enda de brukar saga ar att man ska akta sig sa man inte skar sig.

Sa jag blev pa gott humor av jobbet idag… men deppet ar aldrig sarskilt langt borta… suck… Ibland kanns det inte helt fel att stanna i London over sommaren, eftersom nu jobbet ar bra och sa, men da lar jag val kunna glomma att bli tillsammans med David igen… For jag vill ju resa innan jag borjar plugga ocksa… Men jag vill ju ha tvasamhet av det seriosa slaget och just nu ar David den enda jag kan ha det med… Men jag borde inte planera mitt liv for att passa honom, han gor ju det han helst vill, och det ar val det enda vettiga. Men vad vill jag helst? Jag vet ju bara vad jag skulle gora om jag inte over huvud taget hade David att tanka pa… men nu nar jag har det… blir allt sa krangligt… han ar ju min snuttebubbe, klart jag vill vara med honom… men sa har jag ju mina globetrotterfantasier… SUCK.

Albert sa att han skulle komma forbi och stora mig har senare, vi far val se om han gor det. :) Ska jobba med In Timegrejer, sa jag bor val egentligen vara ifred, men han sa att han skulle ta med sig godis, sa jag kanske blir tvungen att forlata honom i sa fall. :)

Varfor ar temperaturen alltid FEL pa easyeverything? Svettades med jackan och nu fryser jag utan… naja, dags att jobba vidare med http://www.in-time.se/.

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *