Hoppa till innehåll

Overentusiastisk

Inlaggstiteln syftar inte pa mig… Jag onskar inte annat an att den gjorde det, jag kanner mig namligen ganska lag… men nu galler det biljettkontrollanten pa bussen som jag akte for att komma hit. Josses, sana ska ju vara buttra i kvadrat, har han inte forstatt det? Jag fick inte ens ga upp pa overvaningen for att satta mig dar jag ville, han envisades med att vara overambitios och guida alla till lediga platser, sa skrek han ut allmanna uppmuntringar att halla i sig nar bussen rorde pa sig, meddelade entusiastiskt vilken hallplats vi narmade oss, etc…

Jag ar pa vag till puben… stammisstallet, Shakespeares Head pa Carnaby Street… sen ar det meningen att vi ska till Candybox. Inte direkt sugen, jag ar som sagt ratt lag… men det kanske blir bra. Trevligt att fa traffa flickorna i alla fall, maste ju hora hur det gar med Ellinors jobb.

Funderar pa att aka till Camden i helgen… annars vet jag inte… de lottar ju iofs ut biljetter till The Strokes pa After Skool, men det kanns som att jag har varit dar nagra ganger nu. :)

Kanske borde borja dra mig mot puben snart….

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *