Hoppa till innehåll

Somnlos

Fasen, jag lyckades knappt sova nat alls inatt. Max 2 timmar i borjan av natten, efter att jag legat och lyssnat pa Radiohead ett tag. Sen var det bara jobbigt… mycket tankar, for varmt, jobbigt… Lyckades slumra till i kanske 3 minuter strax efter klockan 5, mellan tva snoozningar pa mobilen… da var det namligen dags att ga upp, jag borjade 6. Suck. Men jobbdagen var helt okej, det var jag och Sandra som borjade, efter ett tag kom Nonni, som har varit pa ett annat cafe i nagra dagar nu, sen kom Albert och Kicki borjade nar jag slutade… Killarna var pa riktigt flamshumor idag, sa det var kul… sen var det dags att ater bege sig till internetcafet. Men det har inte blivit mycket jobb gjort… har namligen chattat med David, eftersom allt blev sa jobbigt angaende oss, nu igen. Suck. Men det gar verkligen inte att komma fram till nagot. Snart kommer han hit i alla fall… Men just nu ar allt allmant jattejobbigt och jag vet inte alls vad jag kommer att gora med mitt liv. Har i alla fall skickat ivag en anmalan till VHS, det bidde civilingenjor IT i Linkoping som forstahandsval.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *