Hoppa till innehåll

Londonnyheter

Da var man ater pa easyeverythings proppfulla internetcafe med ett nyinforskaffat enveckaspass i planboken. Idag har vadret faktiskt varit ganska fint for en gangs skull, sa jag gick och utforskade omgivningarna litegrann hemma i slummen. Blev faktiskt mycket positivt overraskad. Gick langs en liten kanal och passerade en san dar lang, smal bat som var i fard med att ta sig igenom en sluss… Old Ford Lock for att vara mer bestamd. Kom till malet for promenaden som var Victoria Park… helt okej faktiskt! Inte lika maffogiganto som Hyde Park, man sag fortfarande bebyggelsen runt omkring och anade ljudet av trafiken i fjarran, men med svenska matt matt var det anda en riktigt rejal park. Planen ar att ta med David dit och springa nar han kommer..! Det ar knappt tva veckor kvar nu, han ar har 29 mars till 20 april! Ska bli jattekul, hoppas jag!

Queenswayflickorna, alltsa Johanna, Veronica, Ellinor och Alva flyttade igar! Inget mera Queensway, men daremot en jattefin lagenhet i Ladbroke Grove. Jag hjalpte till med ett par vandor packning, fick bland annat den stora aran att bara Goran!! (alla forstar precis?) Lagenheten var verkligen jattefin, och det vore ju trevligt att bo med dem, men jag trivs ratt bra ute i slummen och dessutom ar det ju det har med pengar och avstand till jobbet…

Vi har forresten fatt en ny tjej till var lagenhet, hon heter Saga. Dessutom har vi precis fatt nyheten att David tanker flytta (inte helt ofattbart med tanke pa att han aldrig sover i lagenheten utan jamt ar hos sin flickvan), sa vi far forhoppningsvis ytterligare ett nytillskott snart.

I fredags fyllde Henrik 20 ar! Vi firade genom att ga till bogklubben han jobbar pa, The Stag. Han har ganska manga beundrare dar, sa gissa om det var manga bogar som tittade snett pa oss 6 vackra svenska flickor (jag, Ellinor, Johanna, Veronica, Alva och Lina) som utgjorde Henriks sallskap. :) Kul hade vi i alla fall, och vi behovde ju inte oroa oss for efterhangsna beundrare. :) Men vi traffade en del intressanta manniskor i alla fall, bland annat en av stammisarna, en MP (Member of Parliament) som agnade kvallen bland annat at att beratta hur javla full han var for att sedan dacka pa toaletten. :) Samt en ganska rolig kille som paminde ganska mycket om Graham Norton, som har en egen pratshow pa TV.. hihi.

En annan rolig sak som hant ar att jag och flickorna (Johanna, Veronica, Ellinor och Alva) akte till IKEA forra helgen, vilket kravde en laaaaang busstur genom Londons ytterkanter. Inledde besoket med att ata kottbullar i restaurangen, heeeeelt okej. Sen blev jag nastan lite for nostalgisk av att ga runt och hitta burken BURK, min spegel, minibyran MOPPE… kandes som att min David nar som helst skulle titta fram bakom ett horn. Snyft. Men det var kul i alla fall! Blev inte sa mycket handla av, men jag kopte i alla fall jattesota aggkoppar sa att vi kan fira pask ordentligt nar David ar har…

I tisdags hade vi staff meeting med jobbet. Jag jobbade till 2 och sen skulle motet vara kl 7… Henrik var ledig, sa vi kom overens att doda mina mellantimmar med att ga pa nagot museum. Han blev dock lite forsenad, sa Albert vantade med mig och bjod mig pa ett glas vin. Sen gick jag och Henrik till Guildhall Art Gallery… och efter det till en pub dar Henrik bjod pa en Archers Aqua… och sen gick jag till motet, dar vi pratade smatt deprimerande om hur daligt det gar for vart cafe, varpa vi gick ut pa en pub dar Albert och Sandra bjod oss pa ol… efter det gick jag tillbaks till puben dar Henrik fortfarande satt och slappade och rakade bara kanna jattemycket for att fortsatta dricka, trots att jag borjade klockan 6 morgonen efter… Vi blev nog ganska glada i hagen, men hade hur trevligt som helst och var anda i sang strax efter midnatt. Mycket kul, spontan kvall… snodde med oss massor av glas, bestick, ketchup, majonnas, salt och peppar fran puben dessutom… kul! :) Dagen efter kollade vi in Guildhall Art Gallery lite mer, samt drack gratis kaffe (nejda, jag hade inte snott nagra fullstamplade loyalty cards – 10:e kaffet gratis – fran jobbet…) pa ett Caffe Nero. Det besoket resulterade dessutom i att vi nu har en Caffe Neromugg hemma, undrar just hur det gick till…..

Sa London har sina ljuspunkter… och jag har kommit fram till att jag faktiskt gillar mitt jobb. Det ar sa kul med alla stammisar som man kanner igen och kan bli lite tjenis med. Vi har en ascool kille som kommer in varje dag och bestaller en Grande Skinny Decaf Mocha… han behover aldrig saga vad han vill ha. Och sa har vi ju killen med Grande Hazelnut Cappuchino Takeaway… och Grande Lattetanten med suuuuperlanga ackliga naglar. Och alla espressogubbarna… och den aldre gentlemannen med Regular Americano with milk on the side. :) mfl mfl mfl. Kul nar man borjar veta vad de vill ha! :) Dessutom jobbar jag med snalla manniskor. Vi har ju en ny manager, hon ar helt okej. Sma saker som gor att man kanner sig hemma… som nar man borjar sent och mackorna tar slut, da har managern lagt undan en Italian All Day Breakfast Bocatta for att hon vet att jag alltid vill ha den… Jag har ju inte varldens basta lon, men det viktigaste ar val att man trivs!

Hoppas det blir var snart!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *