Hoppa till innehåll

Party & kundvagn

Hej igen, nu sitter jag ater har pa easyeverythings internetcafe och surfar for mitt enveckaspass… skulle aldrig ha kopt det om det inte hade varit for allt jobb jag ska gora for In Time, det kostade namligen £6. Men nu far jag ju surfa sa mycket jag vill privat ocksa utover jobbandet, helt okej!

Jag och Ellinor var pa Caffe Nero-party igar, det var en mycket intressant upplevelse… Ingen fran mitt cafe var dar, men jag hade fatt lana Alberts och Kickis CN-kort sa att mina kompisar ocksa skulle fa alkoholbiljetter… man fick namligen en del gratis alkohol om man kunde “bevisa” att man jobbade for Caffe Nero.

Borjan av kvallen var val arligt talat ingen hojdare… jag traffade nagra fran trainingen och det var ju lite kul (mycket kindpussande, sant forvirrar mig, jag ar inte riktigt van vid typ fransman och italienare och sant dar…), men ganska snart rakade vi ut for tva fruktansvart irriterande killar. Till slut bestamde vi oss for att ga pa toa bara for att slippa dem… dar inne stod vi och pratade om dem pa svenska, varpa en svensk tjej kom ut fran toaletten och sa att det formodligen var hennes jobbarkompis vi pratade om for han var namligen varldens mest irriterande manniska. :) Hon var lite rolig, sa vi stod pa toa och pratade ett tag, men det rackte tyvarr inte for att skaka av oss grabbarna, de hittade oss igen. Darfor kandes det som ett rejalt uppkop nar vi sprang in i Adam, en kompis till Albert som brukar halsa pa i vart cafe da och da, han ar manager pa ett annat Caffe Nero. Men ganska snart var det tydligt att han tankte agna kvallen at att ganska envist forsoka ragga upp mig, vilket jag fick agna mycket energi at att nobba. Suck. “Det har kanske later konstigt, men far jag fraga dig en sak? Far jag? Sakert? Ok… vad kan jag gora for att vinna ditt hjarta? Vad som helst! Jag ger aldrig upp!” Suck. Vad gor jag for fel… jag har funderat pa att sluta le och borja se sur ut hela tiden, da kan ju i alla fall ingen fa for sig att jag forsoker uppmuntra dem att ragga pa mig, men det verkar inte sa kul… da kan jag ju lika garna ga och do eller nat. :)

Det medforde i alla fall nagot potentiellt bra att hanga med Adam under kvallen… Nar han horde att Ellinor sokte jobb lovade han namligen att fixa biffen at henne… hon skulle bara behova ga till recruitment centret dagen efter och prata med Sundari, som har hand om training o sa, och halsa fran Adam. Sundari var visserligen dar pa festen, men i ett ytterst tvivelaktigt tillstand…. Sen traffade vi Chris ocksa, en av de stora hojdarna inom Caffe Nero, och pratade en del med honom. Han garanterade ocksa Ellinor jobb. :) Fick ocksa reda pa fran honom att CN har kopt upp Aroma, en annan stor cafekedja i London… sa nu ar vi stora! :)

Har for ovrigt alkoholbiljetter motsvarande 2 ol kvar efter festen… Adam envisades med att KOPA ol till oss, med PENGAR, trots att vi hade biljetter… vada forsoka imponera pa oss? :) Hmm… ska bli mycket intressant att se hur han beter sig nasta gang han kommer in till vart cafe.

Traffade aven lite folk som jobbar pa cafet dar jag hade min training, fick en ol av Martin for att jag var sa snall och hjalpte honom att bara dem. :)

Hade tankt hinna en massa saker innan CN-festen… men nar jag kom hem var Henrik hemma for en gangs skull och tvattmedlet var slut, sa vi gick till Sainsburys och kopte 1,2 kg for 69p… och sa letade vi efter lite forvaringsgrejor sa vi slipper lagga alla vara saker pa golvet. Kopte ingenting men hittade daremot en kundvagn fran Sainsburys som nagon hade stallt i vart kvarter… sa den slapade vi hem och uppfor alla trappor och in i vart sovrum. Den ar jattefin. :)

Just ja, vi var ju ute med australien- & nya zeelandpojkarna igen i lordags, jag, Johanna, Veronica och Ellinor. Det blev Snakebite igen, nu pa Worlds End i Camden. Den har gangen blev vi alla RRYYYYSLIGT trotta och irriterade pa Anton och framfor allt Hemy (nyzeelandarna), guuuuud vilka storande manniskor… sa vi var bara glada att vi tappade bort dem pa vagen till After Skool. Det var en ganska lyckad kvall (sarskilt for Ellinor, med tanke pa en viss spanjor pa dansgolvet, tihi), men jag kunde inte lata bli att kanna mig lite taskig… Dave bjod mig och alla mina kompisar pa drinkar hela kvallen, sen tappade vi bort hans kompisar och han stod och sag allmant jattedeprimerad ut hela kvallen och tittade langtansfullt pa mig… hjalp. Han foljde med hem till Bethnal ett tag sen, dar vi hittade Jocke (som f.o. har flyttat nu), Jimmy, Henrik och en totaldackad Stina i vardagsrummet och hangde med dem ett tag. Foljde Dave till bussen pa morgonen och gick och la mig 8.30… lagom. Sen blev det en valdigt lat sondag…

Har hittat varldens basta telefonkort sa man kan prata jattelange med David… Vi ar ganska snalla mot varandra nu sa jag hoppas pa oss, men det kanske ar dumt… men vi har pratat lite om att resa i sommar tillsammans och det vore verkligen inte helt fel.

Det kranglade forresten till sig med Davids planerade Londonresa. Hans schema var inte alls som han fatt reda pa forst… sa nu far han boka om biljetterna, vilket kostar en MASSA pengar extra… och sa kommer han en vecka senare. :( Jaja… men han kommer nog i alla fall, jag hoppas att han inte angrar sig.

Man kanske skulle gora lite In Timegrejer ocksa, det ar ju trots allt darfor jag ar har… hm. :)

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *