Hoppa till innehåll

Ellinor ar har!!

Nu ar Ellinor ocksa har i London, vilket jag tycker ar en klar forbattring… Hon, jag och Henrik var pa Victoria & Albert Museum igar och spanade in utstallningen “men in skirts”. Henrik sjalv kunde ha tillhort utstallningsobjekten… han ar sa fin sa. :)

Vi har fatt en ny manager pa jobbet… Sandra fran Italien. Hon verkar snall och trevlig hittills.

Snart flyttar Jocke fran varan lagenhet i slummen… sa vi far val se om vi hittar nagon ny eller om vi far hogre hyra. Betalar £70 imorrn for de tva kommande veckorna, brukade annars vara £60.

Idag ska vi ut med grabbarna fran Oxford igen och forhoppningsvis fa en massa gratis drinkar. Tihi, vi ar ganska hemska egentligen, i alla fall Johanna och Veronica gar ju ut med dem for att fa gratis alkohol och sen hangla jarnet med ANDRA killar. Tihi. Far val se om de lyckas sla Walkabout, nar de hanglade med typ fyra var. Sjalv tar jag det som vanligt valdigt lugnt med hanglandet och allt det dara… sa jag gar val ut med dem for gratis alkohol och for att typ fa ga ut med folk JAG kanner, inte folk som mina kompisar kanner… blir latt mycket sa annars.

David kommer om 18 dagar… nej da, jag raknar inte, inte alls. Jag har inte alls nedrakning i min kalender. Hoppas verkligen att det kommer att vara bra mellan oss. Nu menar jag alltsa inte som i att vara tillsammans igen… det vet jag ju att han inte kommer att ga med pa sa lange jag ar har (och formodligen inte sen heller, men hoppet ar val det sista som overger manniskan, eller vad ar det man brukar saga?)… men jag hoppas att vi kommer att vara snalla mot varandra.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *