Hoppa till innehåll

After Skool mm.

Har i London har livet sin gilla gang… det hander val inte sa dar enormt mycket spannande. I lordags var vi pa After Skool, efter att ha hangt pa stampuben ett tag. Det var typ gamla Queenswayganget, Johanna, Veronica, Emilia, Alva (senaste tillskottet till lagenheten efter att irlandaren flyttade ut) mfl. Det var ganska okej… Alva och jag at pa McDonalds efterat, samt satte oss pa easyeverything internetcafet dar man far 4 timmar for ett pund nattetid… men vi orkade bara typ en halvtimme, och tur var val det for jag kom i alla fall inte i sang fore 6.30…

Idag kommer Ellinor!! Ska mota henne vid Liverpool Street Station seeeent ikvall och sen sover jag over pa Queensway eftersom det helt enkelt blir alldeles enormt sent innan jag kommer hem om jag forst ska dit o sen tillbaks igen. Ser fram emot att traffa henne igen!

David kommer om 22 dagar… Sist vi pratade ville han garna bli tillsammans med mig igen… men inte langt innan dess var han glad att bli av med mig. Allt ar ganska jobbigt just nu… Naja, ska i alla fall bli valdigt trevligt att traffa honom igen, onskar han kunde komma NUUUUUUUUU!! Han har tydligen hittat lite folk att umgas med i Norrkoping, hoppas verkligen att det blir bra for honom, han behover lite snalla kompisar som inte trycker ner honom…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *