Hoppa till innehåll

Bethnal Green

Nu har vi flyttat till slummen, jag och Henrik! Slapade vart pick och pack genom hela staden i tisdags… jag jobbade, sa jag dumpade mina grejer pa jobbet over dagen, det kandes jattespejsat att ga runt som varsta backpackern bland alla coola businessmen vid Bank…

Nu bor vi alltsa for £30 i veckan tillsammans med Jocke, Matilda, Stina, David (*snyft* inte DEN David) och Sofie i en liten sunkig, men ganska hemtrevlig lagenhet i en nedklottrad betongklump. :) Lite tidigt an sa lange for ett ordentligt utlatande om hur det ar, men det blir sakert bra, om inte annat sparar jag ju pengar och restid till och fran jobbet.

Glomde forresten skriva att Veronicas och Johannas mammor var har och halsade pa i helgen. De hade med sig massor av saker fran Sverige till oss… Jag fick ost, Skogaholmslimpa, Marabouchoklad, lakan och ett par svarta byxor att ha pa jobbet (jakligt oformliga, men vem bryr sig… jobbyxor som jobbyxor).

Nu ar vi och halsar pa “hemma” pa Queensway, nastan lite nostalgiskt faktiskt, redan. Ska traffa de andra sen nar de kommer hem fran sina jobb, men nu sitter vi pa Art Cafe…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *