Hoppa till innehåll

Double espresso

Det sag allt ut som att det skulle bli en single espresso av mig efter att David akt, men nu rakar det ha blivit sa att vi ater gatt ihop till en double… Tanken ar att vi ska dra till Indien sa snart som mojligt… och sa blir det plugg och allt det dar i host i alla fall. Tank sa saker och ting kan andra sig!! Jag slutar pa Caffe Nero om tre veckor…
Vi hade hur kul som helst nar David var har!! Ett par bilder harifran easyeverything (hittade dock inget vettigt program att ta bilder med, laddade hem nat skumt webcamprog som vagrade spara stillbilder sa vi fick krangla massor med screenshots o bmp osv, jaja…).

Vi har gjort sa manga saker… jag var dodstrott mot slutet av treveckorsperioden han var har. Vi har gatt pa museum (British & Science), atit pa restauranger (Rainforest Cafe, kinamatsbuffeer…) och mycket annat, samt det jag skrivit tidigare saklart. Finns inte en chans att jag ska kunna beratta om allt, om jag inte far vaaaaldigt mycket tid, men det skulle hur som helst bli valdigt mycket att lasa. Trevligt var det hur som helst.

Vi har en ny manager och en ny barista pa cafet nu. Managern ar Natalia fran Polen och baristan ar Caroline fran Frankrike. Natalia verkar val okej, Caroline har jag i princip bara hunnit saga hej till annu eftersom hon borjade idag nar jag slutade!

Varen har kommit till London! Vadret har varit underbart tre dagar i strack nu!!!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *