Hoppa till innehåll

Bra och daligt vader

Gud sa storande, vi skulle ha picnic idag var det tankt, men sa ar vadret allt annat an snallt. Vi har i stallet roat oss med att aka buss, kom anda till Hampstead i norr och Tooting i soder, ganska godkand stracka…

Vad har hant sen sist da? I tisdags var jag, Johanna, Veronica och Emilia pa the Anchor, puben vid Themsen som vi traffade Stuart pa for da exakt ett ar sen… Vadret var jatteskont, vi satt ute till halv elva pa kvallen och bara njot. Men puben var inte lika mysig som forra gangen, de hade byggt om och moderniserat. Typiskt.

I onsdags halsade jag och Ellinor pa Johanna pa Wallace Collection, jobbet som hon nu har slutat pa. Sen akte vi till Hampstead Heath, varldens underbaraste friluftsomrade!! Hade ingen aning om att det fanns sant har, det kandes som svensk natur! En engelsk park for mig ar nagonting i stil med Hyde Park – valklippta grasmattor och spikraka, asfalterade gangar, vaxtlighet i kontrollerad form i rabatter… Men Hampstead Heath var verkligen mer som riktig NATUR. Jattefint! Det var dit vi hade tankt aka pa picnic idag…

I torsdags var jag, Henrik och Calle pa Bethnal Green Museum of Childhood. Vi har lange sagt att vi ska dit, eftersom det ligger sa nara, sa det var ju lite kul att fa se det till slut, men vi blev besvikna av att allting med nagon form av interaktivitet kostade pengar.

Igar skulle jag ha jobbat 2-7, bara 5 timmar… Men nejda, kvallen innan ringer Albert och ber mig borja 11 i stallet for honom. Okej, sager jag… men inte nog med det, 8.30 ringer Nonni, nya fransyskan Caroline har namligen inte dykt upp, kan jag komma sa snart som mojligt. Det blev en lang dag…

Idag har jag varit pa en skum vaccinationsklinik, pa Portobello Market med Henrik och Calle och sa har jag som sagt akt buss… men det var med Johanna, Alva och Ellinor. Ska antagligen pa puben med dem ikvall, The Eagle som ligger nara dar de bor.

Nu ska jag surfa lite om resegrejer…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *