Hoppa till innehåll

Snart Vietnam

Nu ar vi TILLBAKS i Phnom Penh efter nagra dagars slappande i Sihanoukville pa sydkusten. Det blev det billigaste sattet att ta sig till Vietnam, namligen. Missar darmed Mekongdeltat, men vi tankte satsa mer pa norra Vietnam.

Borjar sa smatt trottna pa var diet av baguetter, bananer, nudlar och ris… Nu har vi precis varit pa Mama Restaurant runt hornet fran vart guesthouse och atit saftig hamburgare med ris… mmmmums! Man far ett enormt sug efter salt nar man svettas sa mycket och eftersom saltet for en gangs skull gick att salta med (allt satt inte ihop i en enda motbjudande klump) blev var mat ganska salt till slut. :)

Annars har vi som sagt mest softat sen sist… I Sihanoukville marktes regnperioden tydligare dock, sa man fick passa pa att njuta av solen nar det gick. Har i alla fall badat i riktigt salt vatten och jag lyckades branna mig pa nagot klet i vattnet, misstankt brannmanetfragment… men det var inte sa farligt.

Imorrn bar det av mot Vietnam!!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *