Hoppa till innehåll

Hanoi

I morse kom vi slutligen fram till Vietnams huvudstad Hanoi, efter en lang resa anda fran Saigon i soder. Tog en natt i Nha Trang dar vi hann softa en del pa den underbara stranden, men tyvarr gick vara utekvallsplaner i stopet pga Davids standigt strulande mage… Sen var det ater dags for buss… men till var stora besvikelse fastnade vi i Hue, en tamligen charmlos stad som var sista anhalten innan Hanoi. Nattbussen darifran var full… sa vi fick checka in pa ett for dyrt hotell och fordriva lite tid.

Forsta intrycket av Hanoi var inte sa positivt… vilket delvis kan ha berott pa att vi hade helt fel uppfattning om var vi befann oss och saledes tyckte att allt var valdigt rorigt. Men dels ar den ju ocksa valdigt lik alla andra sunkiga, illaluktande, asiatiska storstader.

Har hort fran Martin och Malin igen, de tycks redan vara har i Hanoi, vi hoppas pa att de ar kvar framat helgen… vi ska namligen ut pa en tredagarstur till Halong Bay med start imorrn. Dags att softa beachen igen!

Alla hotell i Vietnam ar elaka… de vill alltid sno passen nar man checkar in. Vi som har lart oss vara passnummer, issue & expiry date utantill, sa vi skulle kunna fylla i dem pa lappar som man gjort tidigare…

Snart dags att hitta nat att ata…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *