Hoppa till innehåll

Testamentet

Troy Phelan, god för 11,5 miljarder dollar, kastar sig ut genom ett fönster strax efter att ha undertecknat ett testamente som nekar hans snikna exfruar och barn till förmögenheterna de så länge och tålmodigt väntat på. I stället går pengarna till en okänd utomäktenskaplig dotter som arbetar som missionär någonstans i Sydamerika. Det blir ingen lätt uppgift för dödsboets advokater att stå emot den svikna familjen och leta rätt på den okända arvtagerskan… Den som skickas för att hitta henne blir firmans lille svarte får, Nate O’Riley, som blir förtidsutskriven från sin alkoholavvänjningsklinik för ändamålet. “Grishams bästa bok” säger en kritiker, och även om jag inte riktigt vill sträcka mig så långt, måste jag säga att boken var ovanligt äventyrlig för att vara en Grisham, befriad från långa utdragna beskrivningar av rättsprocesser. Garanterat spännande och läsvärd!!

BokinfoTitel: Testamentet
Författare: Grisham, John
Publicerat iBöckerVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *