Hoppa till innehåll

Spy i Hanoi

Nu har jag satt igang med att spy och diarrea igen och det rejalt… harligt! Men jag holl mig i alla fall kry under de viktigaste delarna av var utflykt i Halong Bay, jatteharligt stalle. Tank er sana dar konstiga hoga klippor som star upp ur vattnet, med en massa gronska pa… sa ar det overallt, vattnet ar klargront och alldeles for varmt, men i alla fall inte lika hiskeligt salt som pa tidigare stallen.

Hoppas pa att traffa Martin och Malin har i Hanoi, forsokte igar men det misslyckades. TROR i alla fall att de ar har nu, men vi tankte aka till Laos snart… sa vi far val se hur det gar. Det blir nog i alla fall inget resa tillsammans, som vi tankt oss, eftersom vi nu ar pa vag at helt olika hall och vi borjar bli lite stressade och oroa oss for hur mycket vi hinner softa beachen pa Ko Samui (preliminar plan) egentligen…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *