Luang Prabang

Traffade Martin och Malin till slut, det var lite roligt att prata lite med nagon man kande sen tidigare, det var ett tag sen. :)

Varsta magsjukan ar over, men jag har lyckats bli dunderforkyld i stallet…

Nu ar vi i Luang Prabang i Laos, har ar det riktigt soft och det finns ett skandinaviskt bageri med kanelbullar och massa annat gott. Riktigt skont med en liten stad i stallet for alla sunkiga storstader.

For att komma hit var vi tvungna att aka buss fruktansvart lange och obekvamt… Resan Hanoi – Vientiane skulle ta 24 timmar och vi raknade med att komma fram vid 18-19 ungefar. Men vi kom ivag betydligt senare an de sagt och sen insisterade chaufforen pa flera langa raster (3 timmar ute pa landet hos hans kompisar, fanns INGET for oss att gora mer an vanta)…sa 30 timmar tog det och det i en buss fullpackad med lador sa att passagerarna knappt fick plats, vi satt med knana uppdragna till hakan i princip… och nar vi kom fram strax efter 2 pa natten var vi langt utanfor stan och fick ga i narmare en halvmil med all packning…. Alla guesthouses var fulla men till slut hittade vi ett och kom i sang ungefar klockan 5. Nasta dag tog vi bussen hit till Luang Prabang.

Imorrn aker vi tillbaka till Vientiane och pa onsdag bar det av med nattaget till Bangkok… och sen vidare ner till Ko Samui for lite softa beachen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *