Hoppa till innehåll

Mot Linköping

Jag har varit besvärlig på sistone… inte vetat vad jag vill och så. London känns onekligen ganska lockande, eftersom alla mina goaste vänner finns där och det allmänt är ganska kul där… men samtidigt är det lite deprimerande när man träffar världens typ underbaraste människa och sen får veta att personen i fråga går på kokain, sånt händer en del där borta…

…så det blir säkert jättebra att flytta till Linköping och börja plugga, hoppas jag. Vi har nu fått tag i ett rum hos en Gunilla, ska hyra det fram tills vi får flytta in i vår etta i Ryd.

De senaste dagarna har mest gått åt till att packa och förbereda… Jag har även lyckats få väldigt många oranga kläder, genom att tvätta mina nya byxor inköpta i Bangkok, tillsammans med diverse underkläder och annat. Vi har varit i hamnen och ätit glass och spelat minigolf, mm.

Idag bär det av till Norrköping, där det är kräftskiva hos Reino (Davids morbror) och Lena. Vi sover över där och imorrn flyttar vi in i vårt lilla temporära rum… Men allt känns fortfarande väldigt avlägset och konstigt.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *