Helg i London

Jag saknade London för mycket för att inte åka och hälsa på… i torsdags bar det av och jag kom hem idag, måndag. Blev mött på Liverpool Street Station av Henrik och Veronica, gick till Thomas Cook och växlade tillbaka mina överblivna resecheckar (£90 fick jag, men de är slut nu…) och gick sedan och hälsade på mitt gamla Caffè Nero… som tur var jobbade Nonni! Sen gick vi till Alberts cafe också, och vet ni vad, han var också där! Snacka om tur… efter det åkte vi till ett tredje Caffè Nero, nämligen Ellinors och där träffade vi också Alva, Alessandra och Maria. Alessandra är det senaste tillskottet till Ladbroke Grovelägenheten, Maria en kompis som hälsar på. Hälsade på Johanna och Carina också och sen hade jag träffat hela gänget…

Gjorde mycket skojsigt under helgen… var på vår älskade stammispub Shakespeares Head, gick på Bedrock och After Skool, firade Ellinors födelsedag med middag på restaurang etc, jag, Henrik och Carina såg Scooby Doo på bio, jag gick på stan en del… etc.

Jag fick också till min stora förvåning efterskottsfödelsedagspresenter som jag blev väldigt glad för!! Ett par kostrumpor (kommer snart upp på kostrumpsidan…), en leksaksbuss och inte vilken som helst utan gamla goa 94:an som vi åkte med när vi bodde på Queensway – och så det nästan tuffaste av allt, en stor Londonkarta med alla smultronställen markerade (puben, klubbar, våra jobb, alla ställen vi bott på…)… den ska jag ha på väggen!! Fast problemet är väl bara att jag kommer sakna London så mycket då… men det var meningen, sa tjejerna. :)

En mycket lyckad helg… som gav mycket blandade känslor, det är ju trots allt i London jag har mina goaste vänner, förrutom David såklart. Men det ska nog bli bra med Linköping också, även om det är lite läskigt att börja plugga… fast vi har fortfarande ingenstans att bo första tiden.

David har hämtat våra Asienbilder medan jag var borta, de var kul att se!! Början av resan känns verkligen jättelänge sen… eller egentligen hela resan! Nu har vi mycket att scanna… fast just nu är David och spelar golf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *