Mirakel!

Efter att ha varit försvunnen i nästan en vecka dök min cykel upp idag!! Jag var på väg till basgruppsmötet i C-huset när jag såg en cykel väldigt lik min, precis där jag ställde min innan den försvann… och det var min! Den stod där, låst, som om ingenting hade hänt. Men en trasig eker skvallrade om att den varit på någon form av äventyr. Undrar vad.

Försökte sätta mig vid en dator för att skriva ut lite schemapapper, kursmål och diverse annat efter skolan idag, men det var smockfullt överallt, så det gick inte så bra. Nu sitter jag i stället hemma och laddar ner Caesars Palaces nya skiva i mp3-format… de spelar nämligen på Herrgårn på lördag, så dit hade jag tänkt gå. Hmm, borde plugga.

Har i alla fall varit lite duktig idag, har nämligen varit och handlat mat samt ett fett extralås till cykeln. Synd bara att det finns så få ställen att låsa fast cykeln i här hemma… riktigt illa faktiskt. Hoppas att min cykel lyckas hålla sig hemma i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.