Hoppa till innehåll

Kryssning

Duggan gick ju som väntat… inte alls bra.

Men sen var det dags för den s.k. IT-kryssningen, eller UH-båten, eller vad man nu ska säga, hur som helst en kryssning med massa studenter från diverse olika studentorter. Det var jättekul, men det hade inte skadat att vara friskare. Vi åkte riktigt schyssta dubbeldäcksbussar upp till Stockholm, där vi klev på Silja Festival som tog oss till Åbo och tillbaka… intressant det där med Finlandskryssningar, man sätter en massa folk på en båt och skickar dem till Finland, men ingen bryr sig om att de hamnar i Finland, utan vill bara handla billig sprit.

Vi hade det ganska mysigt, satt och pratade i hytterna, gick på konserter, dansade… och så var det buffé kl 24.00. I buffén ingick även alkohol i obegränsade mängder, så många var allt annat än nyktra när vi gick därifrån… själv ägnade jag då tiden med att “ta hand om” några överförfriskade klasskamrater och sen när de hade däckat somnade jag… och sov jättelänge, det var jääätteskönt, jag var så sjuk…

På morgonen… eller… ehh, vi kom väl upp halv fyra eller nåt… hur som helst, då var jag riiiktigt hes av all skrällhosta, härligt… klockan 7 kom båten tillbaka till Stockholm och så var det bara att åka hem igen…

Igår råkade min mobiltelefon ut för ett litet missöde… jag använde den som väckarklocka och när den ringde snoozade jag den och lade tillbaka den på skrivbordet… trodde jag ja! Jag lade den preciiis på kanten så att den ramlade ner… rakt i en tillbringare vatten! Den fungerade inte förrän på kvällen… blev lite orolig där ett tag. De skrattade åt mig i skolan när jag berättade om det. :( Roligast var nästan ändå när Niklas dök upp mycket senare än vi andra och tyckte det var jättekonstigt att vi inte visste det “Jag skickade ju meddelande till Helena!”. :)

*stön* Det är alldeles för mycket tråkiga saker att göra nu…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *