Hoppa till innehåll

Sjuk

aaaaaahhh… kroppen kokar… vill sova… vill inte plugga grunk… vi har dugga imorrn… sen ska vi iväg på kryssning må-ti… varför måste jag bli sjuk just nuuuu….. det är synd om mig!!!

rätt lugn helg… sov större delen av fredagen förrutom tiden jag var i skolan, eftersom jag var trött efter kravallen… pluggade grunk igår… är döööd idag… det är tjejkväll med wermlands nation ikväll, men den sket jag i för att plugga… sen bestämde jonas och jag att vi skulle ha filmkväll med några i hans korridor, men nu blir det inget för att jag är sjuuuuk…

david var på värsta husfesten på alsättersgatan igår, de sålde märken och allt… sån fest vill jag också gå på… fast jag ångar inte att jag inte hängde på igår, med tanke på att jag redan då mådde lite kasst samt behövde sömn och inte alkohol…

david är och kör laserdome med wermlands (grabbarna kontrade med en grabbkväll som jag mycket hellre skulle varit med på, den lät mycket roligare… förrutom att man skulle ha nätbrynja på sig förstås…) nu… jag vill också… men inte nu förstås för jag är döööööd…. nåja… hmm… sen ska han iväg på capoeiran, det kanske blir filmkväll för mig, mycket annat orkar jag väl inte med… fast jag får typ inte se några filmer för då blir han sur för att jag ser dem utan honom. :) får se shrek, helt enkelt, den har han sett, men inte jag.

*försvinner in i suddigt febertöcken*

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *