Grease, kravall o så

Oj, nu har det visst passerat några dagar… har ägnat alldeles för mycket tid åt att fixa åverålen och alldeles för lite åt att plugga den här veckan… men så var det ju kravall igår också.

Fast först kanske jag ska nämna något om att vi var i Nyköping och såg Grease, där Davids bror Mattias och hans flickvän Maria var med. Maria hade huvudrollen till och med. Den var bra, förrutom att budskapet är kasst, men det visste vi väl redan. Hur som helst gjorde M&M mycket goda insatser. Hann hälsa på familjen lite snabbt och titta på pappas nya dator, men vi åkte hem igen på kvällen, eftersom vi hade grymt mycket att göra hemma, som inlämningsuppgifter i grunken till exempel… satt i skolan till kl. 22 på söndagen och gjorde dem, hade inte klarat dem om inte David ryckt in och förklarat en del grejer för mig!!

Veckan som gått har alltså till stor del ägnats åt åverålsfix… det såg mörkt ut ett tag eftersom jag inte hade någon kravallbiljett, men till slut fick jag tag i en från Martin, som ångrade sig och inte ville ha sin längre. Eftersom Malin fyllde 20 igår samlades lite tjejer hos henne på middag innan kravallen och sen hamnade vi på en förfest hos Christopher i Ryd innan vi slutligen kom till kravallen… Det var dålig uppslutning av cerise:a och bruna overaller (IT och D), så det var inte jättemycket folk man kände direkt. Dessutom var alla (i synnerhet vissa) cirka 72000 gånger mer onyktra än vad jag var… men jag rockade loss litegrann ändå, men roligare kunde det ju ha varit.

Nu har jag precis kommit hem för att SOVA… sov mindre än tre timmar inatt, hade föreläsning kl. 8 i morse… dags att ta igen lite, zzz…

Lämna en kommentar