Hoppa till innehåll

Höstmiddag

Igår var det Donnas höstmiddag på Flamman… det var riktigt kul faktiskt. Vi hade mycket trevliga servitörer, fyra från min klass och en från en D1:a… god mat och bra gyckel var det också såklart… men roligast var efteråt när “vanligt folk” också släpptes in och vi rockade loss järnet… Tyvärr stängde de redan klockan 2 och eftersom det kändes väldigt tidigt hamnade vi (jag, Åke, Malin och Oskar) på nåt vis i Malins och Oskars korridor och tittade på något mystiskt TV-program om folk som gjorde farliga saker med fordon. Hmm, tror inte jag ska känna mig lidande för att jag inte har nån TV… Nu har jag förresten fått brev av Radiotjänst också, så nu har de trackat oss både per telefon, post och dörrknack. De tror verkligen inte på att vi inte har någon TV…

Hmm… hämtade ut en liten leverans från Scandinavian Photo igår, jag hade beställt fotopapper 10×15, vilket också stod på följesedeln. Men i kartongen låg en låda helt gigantiska ark, större än fotolabbet har kapacitet till… Retur!!

Hade förresten utvärdering av TTIT07 igår, jag var sekreterare och Niklas ordförande, nästa gång ska vi byta. Hur som helst gick det bra, men jag hann inte riktigt skriva färdigt protokollet innan det var dags att bege sig till Flamman igår…

Nu ska jag åka till Nyköping!! David är redan där, jag fick sova ensam inatt, kanske tur det eftersom jag lade mig ca 04.30 eller nåt… och så gick jag upp kl 8, fortfarande onykter, stabilt!! Nu ska jag hem och hälsa på mamma och pappa! :) (fast anledningen är egentligen att vi ska se Grease, som Mattias och Maria är med i, mer om det sen antar jag)

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *