Hoppa till innehåll

Vecka igen

Nu är det vecka igen och det är betydligt tristare än helgen… och jag går och tänker på en massa jobbiga saker. Nej, jag behöver inte specificera om jag inte vill, det är min dagbok så då är det jag som bestämmer, eller hur……..

Igår var det D-sektionens höstmöte, vilket var en ganska utdragen tillställning, men det kanske var lite bra att vara där, eller nåt? Tja, vet inte riktigt, ärligt talat, men nu vet man ju hur det går till i alla fall.

Nu har vi kört igång med mattegrunken också, det verkar jobbigt… Idag har vi haft första Javalabben, helt ok. Får se hur pass läskig slutuppgiften är sen…

På lunchen idag var det möte med Studienämnden. Jag och Niklas håller i utvärdering av kursen TTIT07 – Diskreta strukturer på fredag…

Happs… ska väl plugga lite grunk nu då… om jag orkar, jag är typ alldeles för nere… inte verkar det bli nåt med vårt lag till LEGO-trippen heller…… *sjunker ner i ett bottenlöst träsk av självömkan*

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *