Hoppa till innehåll

Java & kravall

Phew… nu är vi äntligen färdiga med LinCalc, programmeringsuppgiften i Java. Satt i skolan till 22.30 i tisdags och 22 i onsdags… lagom. Och nu är det dags att börja råplugga den därav försummade grunken eftersom det är dugga på måndag. Har suttit i skolan och pluggat större delen av dagen.

I torsdags var det kravall… fast först fixade jag och Niklas rapporten som vår basgrupp har fått i uppgift att skriva om kommandospråk… mindre kul, men vi drack lite drinkar, åt lite pepparkakor och gjorde lite förfest av det hela. Sen åkte vi hem till Dina för riktig förfest… och nästa förfest var med D-Group i en källarlokal… och så var det Dina igen… Trevligt… Ganska mycket roligt folk på kravallen sen också.
Dock var det mindre smidigt att sedan somna i B-huset och komma hem 6.30, samtidigt som David gick upp, men nåja.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *