Hoppa till innehåll

Grunk till tusen

Helgen har ägnats åt att plugga grunk… idag var det dugga 2 i Garnisonen och nu sitter jag och väntar otåligt på att David ska komma hem så jag kan be honom räkna fram facit. Tänk vad trevligt det vore om man bara hade en omdugga på lördag…

Det är snöigt och grisigt ute… gjorde faktiskt vinterns första cykelvurpa idag, men den var tämligen odramatisk. Jag stod nästan upp, det var bara cykeln som tog en liten time-out.

Imorrn är det muntliga presentationer av vårt rapportarbete om kommandospråk… samt att vi ska opponera på en annan grupps rapport. Så jag har lite att pula med ikväll ändå… fast jag tänkte hinna med att laga mat också, riktig mat! Det har mest blivit pizza på sistone… :)

Tror att det har flyttat in en marodör i byggnaden. När vi flyttade in reagerade jag på att det alltid var så tyst och skönt – aldrig någonsin att man ens anade att man hade grannar. Men nu tycker jag det dunkar hela tiden… är det musik, ens? Jag vet inte… det är ett monotont, avlägset dunkande… morr… Funkar ju att överrösta, men jag vill ha tyst när jag ska läsa rapporter och förbereda presentationer!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *