Hoppa till innehåll

I love your skin…

I love your skin… and whats within…

*laddar ner Wannadieslåtar och sjunger med*

Oj vad dåliga vi har varit idag. Niklas, Åke och jag flippade totalt ur på första Scheme-labben idag… så fort vi inte visste vad vi skulle göra längre började vi göra vårt bästa för att undvika arbetet, chattade på xpul och massa fjantigt. Labassistenten gav oss många underliga blickar… sen gick vi till BG-rummen och skulle plugga grunk, vilket gick sisådär bra…

Men en bra sak är i alla fall att det verkar som att jag klarade dugga 2 i grunken… men jag får inte veta helt säkert förrän på fredag. Räcker verkligen med en omdugga på lördag… Resultatet var RIKTIGT illa den här gången. 24% på IT godkända, 9% på C (vi läser ju kursen med C-arna).

Har bestämt mig för att jag är tillräckligt frisk för att gå på gympa nu, så jag ska gå på ett järnpass imorrn tänkte jag, ett avbrott i det stenhårda grunkpluggandet…

Just ja, igår kväll hade vi ju julmys med Studienämnden, det får jag inte glömma att nämna. Vi var hemma hos Niklas, bakade mjuk pepparkaka (kakmix), gjorde negerbollar med rött (eller rosa…) pärlsocker (alltså, vi TÄNKTE baka lussebullar, men det verkade jobbigt) och fixade vårt bidrag till D-sektionens fina adventskalender på webben. Kul… en massa fina bilder togs också. :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *