Hoppa till innehåll

Duggor, bak, pynt…

Igår gjorde jag alltså TVÅ omduggor i den matematiska grundkursen. Får svaren i morgon, ska bli spännande att se hur det gick.

Oskar lyckades övertyga mig om att man inte bör plugga resten av dagen när man haft två examinationer (det var inte så svårt) så lite senare gled jag över till hans korridor och bakade perversa lussekatter (begrepp som här inte förklaras närmare) med honom, David och Tor. Jonas ordnade fest en våning över, men tyckte tydligen att vårt julstök var intressantare, så han hängde med oss en del i stället. :) Det blev även lite bordshockeyspel, partytrick med stearinhällande i munnen, brasor på bordet och dylikt (vi kunde dock inte jämföra oss med svinerierna på övervåningen där de trashade soffor och bord, eldade gran och hade diverse andra mystiska hyss för sig). Hur som helst gled jag hem när de andra gled iväg till vidare fester, eftersom det inte ingick i mina planer att sova bort halva söndagen

Idag då… tvättid klockan 7.00. *gäsp* Adventsmarknad i Gamla Linköping tillsammans med David. Typisk paraktivitet tydligen, såg inte mindre än två klasskamrater med respektive. Hur som helst trevligt att göra någonting tillsammans med pojkvännen för en gångs skull. Köpte en stor påse Polly i Chokladboden och varsin liten mugg glögg med tillhörande pepparkaka. Annars var den största behållningen förmodligen att studera fantasifulla träföremål i någon hantverksbod.

Efter G:a Link begav vi oss mot välkänt territorium; Ryds Centrum. Köpte julgransglitter, handskar (jag), stickig och för tunn halsduk (David, han söp bort sin förra stickiga halsduk… den killen har riktig otur med halsdukar, men söt är han i alla fall!) samt julklappsetiketter i Lågprisboden och en massa käk på Spar (mindre intressant att räkna upp).

Hemma skulle vi bara lägga oss och kramas lite… och vaknade ett par timmar senare. Fixade käk, pyntade lägenheten med glittret från Lågprisboden och sen började det närma sig dags för David att åka till capoeiraträningen och för mig att göra hemliga projekt med Jonas. :) Kan väl avslöja det hemliga projektet nu, antar jag, vi har julpyntat ordet UNDERBART, ett konstverk utanför ingång 27 i B-huset (den som är närmast IT-rummet, till och med). Jättefint blev det!

Borde lägga in fler personer i min fina person-“databas”, alltså det där att man kan klicka på vissa namn som dyker upp i dagboken och få upp en beskrivning. Mmm… får jobba på saken.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *