Hoppa till innehåll

Party on…

Nu har jag ju massor att skriva om ju….

Lithe Blås Luciafest
Efter ett par fruktlösa timmar av programmerande i det parentesrika språket Scheme begav vi oss ut till Tornby, jag Niklas och David. Där köpte vi jättefina batteridrivna ljusslingor att pryda oss själva med på julfesten. Så småningom hamnade vi hos Jonas där vi skulle bygga lego (inte vilket lego som helst heller utan värsta programmerbara robotlegot…), men oturligt nog hade den mjukvara som behövdes för ändamålet lyckats krascha Jonas stackars dator… så vi fick roa oss på annat sätt. Vid det laget hade Johan och Einar anslutit till sällskapet och sedan kom också Tor. Sen skulle vi på en annan förfest, dit vi blivit inbjudna av Dina och Åsa. Dina och Åsa var dock inte där, så det hela blev lite… konstigt. Till slut kom vi i alla fall till Kårallen där vi klämde in oss i Gröna Hissen, den läskiga hissbaren som serverade drinkar med grön karamellfärg. Det tog mycket lång tid för mig att göra slut på min äckliga 6:a gin med pyttelite juice och massor av karamellfärg. Lite råkade visst hamna i någons glögg också. :)

Vi åt gröt och kände oss juliga… glögg och öl, dans kring granen och julklappar med mera. Gick faktiskt hem tidigt som den duktiga flicka jag egentligen är, så att jag skulle kunna plugga till lördagens grunkdugga dagen efter (sista pluggchansen!).

Lucia och dugga
Luciadagen var väl inte särskilt exeptionell, men jag bokade i alla fall biljetter till London, åker på nyårsafton och kommer hem den 5:e! Sen försökte vi plugga en del men slösade bort alldeles för mycket tid genom att gå på en konstig luciashow i Keyhuset.
På lördagen var det dugga… jag vill veta om jag klarade den!! Det är nog lite på gränsen… hur som helst, OM jag gjorde den får jag 4 i grunken, annars får jag göra tenta 17 januari.

BG-sup och Flamman
Under terminen har vår basgrupp haft straffpeng 5 kr för sen ankomst. Nu var det dags att supa upp kassan, så vi samlades hemma hos Petter och drack tequila och hade det trevligt. Sen hamnade vi på Flamman där en massa andra klasskompisar redan festade järnet. Mycket trevligt. Och nu börjar jag få lite bråttom så jag skriver inte så uttömmande. :)

Ajdå det var julschema i Campushallen
Det är mindre bra att missa att det är julschema i Campushallen… då kan man råka hamna på ett svintråkigt aerobicspass i stället för Puls Järn. Jag har aldrig gillat aerobics, men eftersom jag nu stod där ombytt och välkomnades varmt i gänget trots min milda protest om att det ju skulle vara järngympa så var det ju lika bra att ge det en chans. Men nej… jag kan fortfarande säga att aerobics är jättetrist… Stå där och göra samma jäkla fåniga rörelser hela tiden och förväntas komma ihåg den där onaturliga stegkombinationen man tragglade med för en halvtimme sen?? Men det jag blev mest besviken på var nog styrkedelen… 5 min situps i slutet. Det var allt. Happs… jag som skulle gå på ett Järn-pass (styrka med järnstång)…

Java
Sara och jag var i skolan kl 8 i morse (innan jag gick på gympan) och meckade klart vår LinCalc, javaprogrammeringsuppgiften som vi fått retur på. Hoppas att det funkar nu!!

Nu ska jag strax springa iväg på basgruppsmöte… men först duscha, jag orkade inte göra det i Campushallen.

Det är nåt fel på mig… jag har just ätit makaroner och korv, när vi hade lax, potatis och sån där sås med gräddfil och rom i kylen. Jag kunde inte låta bli att må illa när jag tänkte på laxen… så jag åt hellre korv?!!! vafan..??!! Det är definitivt nåt skumt med mig. Jag skulle ju dessutom vara lite vegetarianinfluerad, fast äta fisk, men jag väljer KORV?

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *