Hoppa till innehåll

Sagan om ringen

Hjälp vad tiden går, nu är det redan onsdag i den veckan jag skulle ägna åt Scheme… och jag har inte börjat!! Eller jag försökte just installera emacs med schemestöd hemma, fast utan resultat… Lyckades i alla fall med emacs, men sen skulle man konfigurera i inställningsfilen för att få igång Scheme… och den är spårlöst försvunnen, jag hittar den inte! Nån som vet hur man gör..?

Jaja… igår var vi (jag och David) på stan i stället för att leka Scheme… började julhandla lite.

I måndags var vi (åter jag och snuttisen) och såg Sagan om ringen med Kårrullen på NH. Ville fräscha upp minnet lite inför Sagan om de två tornen som vi ska se ikväll, på premiärdagen alltså…

Nu måste jag rusa iväg på ännu en tråkig föreläsning om Scheme… och sen är det grunkjour, då kanske jag får veta om jag klarade grunken!!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *