Sagan om de två tornen

Nu sitter jag i skolan och programmerar scheme, å så roligt det är… har inte ens börjat på slutuppgiften, gör fortfarande förberedelseuppgifter.

Igår var David och jag och såg Sagan om de två tornen, på premiärdagen med andra ord. Det var trevligt, men man kan ju inte låta bli att undra varför de ändrar vissa saker… fast en sak är i alla fall uppenbar, de har lagt in Arwen som en stor roll för att få visa en supersexig Liv Tyler i genomskinliga kläder… det är verkligen helt uppenbart! :)

David spikade sin linalgtenta igår, troligtvis. Kan det inte smitta av sig på mig lite? Jag fick i alla fall reda på att jag klarade sista duggan i grunken och därmed hela grunk-kursen. Fast jag kanske gör sluttentan ändå.

Nu ska jag strax åka hem på lunch… sen är det schemalagt labbpass, med assistenter och allt. Tänkte gå på gympa kl 5 också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.