Hoppa till innehåll

Storstädning

Igår hade vi riktig storstädning! Började med att tvätta, sen städade jag mitt hår, alltså åkte och klippte mig och sen krossade David en glasskiva som satt i en ram, så att det blev ännu roligare att städa. :) Sen skulle vi åka till IKEA, men det fanns ingen buss som ville ha oss, den hade precis gått.

Hur som helst blev det väldigt fint och städat… vi har satt upp hyllan som stått och väntat hur länge som helst och Davids tavla (som alltså inte har något glas längre, men den är ganska fin ändå)…

Idag åkte David till Nyköping och efter att ha följt honom till tåget och köpt biljett till mig (åker imorrn) gick jag på stan och gjorde den sista julshoppingen. Blev inte riktigt som jag tänkt mig, men vi får hoppas att det duger… Det är så svårt att komma på någonting och när man väl gör det har saken i fråga givetvis tagit slut.

Dessutom är det mycket roligare att titta på saker till sig själv… men det leder ju också till besvikelser. Varför måste alla klänningar och finkläder i största allmänhet vara svarta eller vinrödlilaaktiga? Måste alla se likadana ut? Ville köpa en lite färggladare klänning att ha på nyår och sittningar och sånt, men det var ju lönlöst.

Nu ska jag koka kola (julklapp till farfar…)…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *