Hoppa till innehåll

Julinlägg

Har begränsad internettillgång så här under jullovet hemma i Nyköping… därför blir det nu någon sorts sammanfattande kortfattat julinlägg.

David åkte till Nyköping en dag tidigare än jag gjorde, så jag hade lite tid att julshoppa och fixa och dona ifred i vår nystädade lägenhet. Det var som en chock att komma hem till lägenheten – först då kände jag verkligen skillnaden, det var liksom så STÄDAT!
Behövde inte sitta helt ensam och deppa under min kväll utan David, Jonas kom över och lämnade en present. :)

På söndagen den 22:a vandrade jag mot busshållsplatsen i Ryd, tungt lastad med ryggsäck, datorväska och stor påse julklappar. Under min vandring anslöt ytterligare ett antal ungdomar tungt lastade med ryggsäckar och stora påsar med julklappar. Bussen var FULL. På tåget började jag läsa en bok, första sen i somras…

Mamma och pappa hämtade på stationen i Nyköping och så var man då hemhemma igen… Åt mat och fikade sedan hemma hos John & Ullis, vid det laget hade David anslutit till sällskapet. Vi har intensivumgåtts nu under lovet och vårdat vårt förhållande. :)

Julafton blev inte riktigt som väntat… mamma och pappa satte nämligen igång att spy natten innan, så firandet flyttades hastigt och lustigt till John & Ullis… mamma och pappa låg kvar hemma och mådde kasst. William, Tilde och Selma stod för underhållningen, assisterade av en tomte som kom utifrån… häftigt. John åkte iväg och var tomte hos några bekanta och sen returnerade de tjänsten. Barnen fick läskigt många julklappar och vardagsrummet var helt täckt av sönderrivet julklappspapper. David och jag fick värsta knivsetet av John & Ullis, så nu kan vi äntligen SKÄRA sönder vår mat, inte trycka och gnugga tills den går itu. :) Fick även pengar och chokladask av farfar, David fick två glas av den sort han samlar på. Av mig fick farfar hemlagad kola, barnen sagobok och John & Ullis kaffeskedar de samlar på.

Öppnade fler paket hemma tillsammans med de krassliga föräldrarna. Jag fick ljusstakar, kostrumpor, hjärtformat tygmärke till åverålen (ska sätta på min bruna krage!) och modellera av David och så Londonbiljett, halsband och långkalsonger av mor och far. Mamma och pappa fick ett ställ för tetrapacksvin av mig, David fick vinglas till samlingen av mamma och pappa och av mig fick han två DVD-filmer, en Dragonball-bok och två par kalsonger… intresseklubben antecknar??

Nåja… sen dess har vi varit på mellandagsrea och konstaterat att Nyköpingsbor är konstiga, David har satt igång att spy och jag mår skumt och har ont i huvet… det går inte så bra med programmeringsuppgiften i Scheme… och inte heller med planerna att festa med gänget, de håller på nu, men jag mår som sagt mindre prima.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *