Ellinor & Veronica!!

I fredags kom Ellinor och Veronica och hälsade på! Först åt vi mat (lasagne, vin, chokladpudding) här hemma och myste. David kunde tyvärr inte vara med, han hade för mycket att göra i skolan… Sen var det förfest hos David i min klass och det blev faktiskt en hel del folk. På HG var det reggaetema, men det var helt okej. :) Ellinor och Oskar verkade ha särskilt trevligt, hehe. Jättesöta.

Igår gick vi på stan litegrann, men var ganska sega. Jag köpte hur som helst en massa saker jag tänkt köpa nästa gång jag kom till stan. Fast jag hittade ingen vettig häftmassa… jag kan bara varna för Faber Castells häftmassa uppdelad i massa fyrkantiga bitar. Fullkomligt värdelös. Varför säljer affärerna bara sådan? Om någon kan hitta lite vanlig häftmassa, ni vet ett sånt där stort sjok som man får slita av små kluttar av, till mig blir jag nästan evigt tacksam!

Hur som helst… vi gick på stan, fikade, sen kom Oskar såklart och kidnappade Ellinor och en stund senare åkte tjejerna mot Nyköping och jag och Oskar mot Ryd. Pluggade ingenting resten av dagen… men det är alltså tänkt att jag ska göra det idag. Hemma, antar jag, man kommer ju inte in på några bra pluggställen i skolan på helgerna och i BG-rummen går det ju ofta sisådär halvbra att plugga….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *