LARM och sånt

Ojojoj… idag går studenterna runt med fickorna proppfulla av godis och pennor. Det är LARM. Massa företag som kommer och ger oss godis för att vi ska vilja jobba hos dem. Trevligt. Tur att de inte kommer oftare, då skulle nog studenternas sammanlagda tandvårdsräkning öka drastiskt i omfattning.

Hmm… vad händer i mitt liv då? Ja, inte vet jag… tragglar på med analysen och har inte kommit igång med dk-projektet. Umgicks litegrann med Jonas igår, när vi båda var nyktra, något vi inte provar så ofta… men det borde vi göra oftare.

Har lyckats bli godkänd på mina grunk-inlämningsuppgifter, som var underkända fast de var godkända. Ganska mystiskt, men lektionskillen glömde rapportera in det helt enkelt, så jag fick visa upp mina fina papper för examinatorn.

I måndags var David och jag på Kårrullen och såg en ytterst mystisk film, Mulholland Drive. I våra samtal om filmen efteråt var det ordet “skum” som dominerade. Hur som helst har vi köpt säsongskort nu, så nu ska vi gå på “bio” nästan varje måndag.

Hmm… hinner man plugga nån analys innan DK-mötet…?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *