Hoppa till innehåll

VSR kravall

Igår var det kravall och det var nästan hur kul som helst faktiskt. David och jag inledde kvällen med en mysig middag hemma och sen var det förfest hos Rille. Där gick det vilt till, folk döptes i fulvin och jag fick enhetsfåret och algebrans fundamentalsats nerkladdad på min SexIT-tröja…
På kravallen tappade jag ju förstås bort folk hela tiden, men hittade alltid någon trevlig människa i alla fall, så det var kul. Melody Club hade konsert och spelade tyvärr inte så många av låtarna jag lyssnat in mig på…

Nu sitter jag och pillar lite med klasshemsidan eftersom jag är designansvarig för den, fast egentligen är det meningen att jag ska ha analyslektion. :) David kommer snart hem från en föreläsning och vi ska på stan, whoa! Vi kom fram till att vi ändå är för bakis/fortfarande fulla för att kunna åstadkomma något vettigt i pluggväg idag. :)

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *