Hoppa till innehåll

Funkis

Ett litet snabbt inlägg under BG-rasten… har just skrivit ut manus till min fantastiska argumenterande presentation jag ska hålla imorrn… om en lökhållare… hmm… seriöst.

Igår köade vi för att få jobba på SOF i maj. Jag och Niklas ska vara servicefunkisar 21-03 på fredagen. Det blir nog bra! Nu får vi förköp och tackfest! Ska bli skoj.

Var duktig och gick på gympa igår. Promenerade sedan hem med Jonas, vilket var trevligt såklart. Vi har nästan lyckats bestämma att jag och Malin ska bjuda honom på middag på tisdag (som tack för att han köpte biljetter en gång när vi inte kunde….). Vi sa i alla fall idag att vi ska ha kokboksdejt på lunchen på måndag. :)

Vad mer har hänt… hmm… har glömt, men nu måste jag gå tillbaka till BG-mötet…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *