Hoppa till innehåll

Hjärtan och sånt

I fredags var det som bekant Alla Hjärtans Dag… Inledde dagen med att hålla en argumenterande presentation om en lökhållare, mycket bra och seriöst… sen skyndade jag till Ryd C för att handla lite överraskningar till David. När han kom hem på lunch var maten klar och på bordet stod en röd ros i en blå flaska, röda godisar i en blå skål, samt lite annat godis o sånt.
Ingen av oss hade något mer schemalagt sen så vi gick ner på stan och shoppade lite. Köpte äntligen en helt vanlig analog badrumsvåg som säkert kommer att fungera bättre än den sketna digitala som vi nu har lämnat tillbaka (jag väger inte 145 kilo, faktiskt).
På kvällen var det spex, Linköpings studentspex gav Kristina och kardinalfelet. Det var såklart kul och bra, men vi enades om att Holgerspexet nog var en aning bättre.
Idag har jag dugga i analys… hjälp, kommer jag kugga eller kugga? Vi måste hur som helst inte klara den, men den ger bonus till tentan om man gör det. Har inte pluggat särskilt duktigt i helgen… däremot var jag på gympa igår. :)
Nej nu måste jag plugga!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *