Hoppa till innehåll

Lat och broschyr

Broschyren jag pratade om i förra inlägget har jag nu lyckats konvertera till pdf och lägga upp på min fina utbildningssida. Gå dit, eller varför inte hit för att kika på den. Det är inte den slutgiltiga versionen förstås, tematanterna har inte fällt sin dom över den ännu.

Idag borde jag plugga en massa analys… hittills går det sisådär, men jag kanske rycker upp mig… Har lektion kl 13… undrar om jag vågar mig ut i kylan… kommer garanterat inte gå ut innan dess i alla fall… vadå, det brukar ju gå så bra att plugga hemma, inga störande saker (datorer) eller nånting, eller hur…?

Hmm…

motivation..?

Förresten, vi fick tillbaks analysduggorna igår, jag hade 5/10, vilket faktiskt inte är så dåligt som det låter om man jämför med alla andras resultat. Alltid något. :)

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *